Előfizetői tartalom

Van egy látomásunk - A világ legnagyobb autógyártója megszűnhet létezni mai formájában

A Volkswagen menedzsmentje hatalmas erőfeszítéseket tett az elmúlt években annak érdekében, hogy a világ legnagyobb autógyártójává váljanak. A hatékonyabb, profitábilisabb működés területén viszont képtelenek voltak kézzelfogható eredményeket felmutatni. Nagyszabású tervek és projektek természetesen már vannak a helyzet kezelésére, de egyáltalán nem lepődnénk meg akkor sem, ha végül egy évekkel ezelőtti elképzelés valósulna meg, amelynek keretében több részre bontanák a Volkswagen csoportot.

Fontos leszögezni már az elején, a most következő gondolat nem jelent meg sehol a világsajtóban, szigorúan a mi véleményünket tükrözi. Az elmúlt hónapok bejelentéseit, eseményeit és számait látva ugyanis egyre inkább úgy látjuk, hogyA Volkswagen csoport jelenlegi formájában megszűnhet létezni néhány éven belül.Feltéve, hogy a világ vezető autógyártójaként meg akarja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés