Előfizetői tartalom

Az ország, ahol fizetnek azért, hogy áramot fogyasztasz

Portfolio
Miközben Magyarországon a hétvégén fákat és ingatlanokat tépázott meg a viharos szél, Németországban ugyanekkor hosszabb időszakra a negatív tartományba küldte az áramárakat, miután az összes névleges villamos energia kapacitások mintegy harmadát kitevő szélturbinák termelése rekordot ért el. Az idei évben pedig Németország jelentősen tovább bővítheti az installált szélenergia kapacitást, és már támogatások nélkül építtetne tengeri szélfarmot.

Energy Investment Forum 2017 A megújuló energiaforrások és a villamos energia rendszerek kilátásairól a Portfolio Energy Investment Forum 2017 konferencián is szó lesz. Még nem késő regisztrálni. Információ és jelentkezés A német árampiacon idén először fordult elő az, ami a legutóbbi hétvégén:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés