Előfizetői tartalom

Az olajárak emelkedése segítette a Molt

Portfolio
Február 28-án teszi közzé 2016. negyedik negyedéves eredményszámait a Mol, az elemzői várakozások szerint pedig a társaság az előző év hasonló időszakával megegyező tisztított EBITDA-t és jelentősen javuló üzemi eredményt jelenthet. Az olajárak változása immár egyértelműen pozitívan befolyásolta a kutatás-termelési szegmens eredményeit.

Az olajárak emelkedése segítette a MoltAz elemzői várakozások alapján az iparágban kiemelten figyelt eredménymutató, az egyszeri tételek és készlet átértékelés nélküli EBITDA gyakorlatilag megegyezhet az egy évvel korábbi bázissal, az üzemi eredmény azonban jelentősen, 75 százalékkal emelkedhetett.Ami az egyes szegmenseket illeti, a kutatás-termelés területén jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés