Előfizetői tartalom

Bajban a magyar boltok, a lavina elindult

Portfolio
Előző cikkünkben vázoltuk az élelmiszer-kiskereskedelem átalakulásának okait. A hazai szereplőket eddig segítő tényezők, nevezetesen a meglévő bérelőnyük, a beszerzési árszintjük, illetve a boltjaik alacsonyabb beruházási igénye szép sorban erodálódtak, hátránnyá változtak. A cikkben bemutatott elemek kitűnően demonstrálhatóak a Palóc Nagyker csődjének példáján.

Előző cikkünk:Kapcsolódó cikkünk2017.03.20Vesztes háborúba indul a kormány, bajban a magyar boltokCsőd a magyar kisker szektorbanNéhány hónapja, hogy csődeljárás alá került a Palóc Nagyker Kft., mely korábban a CBA hálózatába tartozott. A 2016 szeptember végi bejelentés sokakat nem ért meglepetésként, mert korábban már nagyon sok helyről lehetett hallani, hogy komoly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés