Előfizetői tartalom

Befektető vagy, vállalkozásod van? Ezektől az emberektől biztosan tanulhatsz!

Portfolio
Tevékenykedhetsz bármely iparágban, lehetsz a területed egyik legnagyobb szakértője, eredményeidet hosszútávon az fogja meghatározni, hogy milyen meggyőződésekkel, érzésekkel rendelkezel az adott feladat kapcsán és ezek hatására milyen hozzáállás jellemez. Mondhatni, hogy a siker fejben dől el, avagy, ahogy Vergilius fogalmazott, "azok hódítanak, akik elhiszik, hogy képesek rá."

A Portfolio következő klub rendezvényén olyan emberekkel találkozhatsz, akik az élet teljesen különböző területein nyújtanak kiemelkedőt. Előadóink közös jellemzője, hogy roppant erős küldetéstudattal rendelkeznek, jól megfogalmazott célok mentén halad előre életük. Tevékenységüket élvezik, örömmel végzik, és mindig képesek erőforrásokat meríteni akár egy kilátástalannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés