Előfizetői tartalom

Bírod az ülőmunkát? Ezekkel az állásokkal kereshetsz a legtöbbet

Portfolio
Vannak, akik el sem tudják képzelni, hogy napi 8-9 órákat töltsenek egy asztalnál, számítógép előtt ülve, vannak akik azonban kifejezetten szeretik az ülőmunkát. Sokszor hallani, hogy az egészségnek nem tesz jól az ülőmunka, de tény, hogy sok olyan foglalkozás van, amivel jól lehet keresni. A Business Insider most azokat a munkaköröket gyűjtötte össze, ahol bár sokat kell ülni munkaidőben, de az éves átlagfizetés legalább 100 ezer dollár (mintegy 28 millió forint).

Közgazdászok, bírók és informatikusok. 1. KözgazdászÁtlagos éves fizetés: 105 290 USDForrás: Europress / Getty2. SzoftverfejlesztőÁtlagos éves fizetés: 106 050 USDForrás: Europress / Getty3. Bíró és rendőrbíróÁtlagos éves fizetés: 106 420 USDForrás: Europress / Getty4. Személyes pénzügyi tanácsadóÁtlagos éves fizetés: 108 090 USDForrás: Europress / Getty5. AktuáriusÁtlagos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés