Előfizetői tartalom

A Tesla holnap bemutatja azt az autót, amely felrázhatja az egész iparágat

Elon Musk állta a szavát, a Tesla Motors legújabb modelljét tényleg március 31-én mutatják be, ahogy azt korábban megígérte. Persze az esemény előtt mi sem bírtunk magunkkal. Igyekeztünk összegyűjteni minden információt, amelyet a cég menedzsmentje elárult, illetve azokat a találgatásokat és elképzeléseket, amelyek a közelmúltban megjelentek a Model 3-al kapcsolatban. A tét ugyanis hatalmas. Ha a Teslának sikerül előrukkolnia egy elfogadható hatótávolságú, kifejezetten formás elektromos autóval, azzal komoly lépést tehet a saját céljainak elérése felé és felrázhatja az egész iparágat.

Hamarosan kiderül, milyen is lesz a Model 3Az új Tesláról a cég menedzsmentje folyamatosan árult el részleteket, a nemzetközi sajtó pedig egyre sűrűbben cikkezett arról, hogy mi is várható a bemutatón. Az alábbi pontokban összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyeket biztosan tudhatunk, illetve azokat a találgatásokat és elképzeléseket, amelyek a Model 3-al kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés