Előfizetői tartalom

Fontos vezércserék történtek az Audinál

Portfolio
Szeptember 1-jével újjászerveződik az AUDI AG igazgatótanácsa. A Pénzügy, IT és integritás területet Alexander Seitz, a Marketing és értékesítés területet Bram Schot vezeti majd. A Személyügyek és szervezet terület élére Wendelin Göbel kerül. Az új termelésért és logisztikáért felelős igazgatótanácsi tag Peter Kössler lesz -írja a cég közleményében.

Alexander Seitz (55) követi Axel Strotbeket, aki 2007 óta vezette a Pénzügy, IT és integritás területét. Karrierjét a Daimler AG-nál kezdte, ahol különböző feladatokat látott el pénzügyi, gazdasági, stratégiai és beszerzési területeken. 2005-ben a Powertrain konszern beszerzési vezetőjeként váltott a Volkswagen AG-hez. Dr. Dietmar Voggenreiter utódja a Marketing és értékesítés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés