Előfizetői tartalom

Három testvér úgy döntött, olyan jó akkumulátorokat gyártanak, mint a Tesla

Portfolio
A Kreisel Electric jó példa arra, hogy a teljesen átalakuló járműiparban egy kis cég is képes olyan termékek előállítására, amelyekért a több mint 100 éves üzleti modellt követő autógyártók elkezdenek sorba állni. A Johann, Markus és Philipp Kreisel által alapított cég többek között elektromos hajtásláncok és akkumulátorok gyártásával foglalkozik, amelyek segítségével az átépített járműveik akár 300-450 kilométer megtételére is képesek egyetlen töltéssel.

Három testvér gondolt egy nagyot AusztriábanAusztriába három testvér gondolt egy nagyot és olyan elektromos járművek építésébe kezdett, amelyek között van olyan, amelynek több paramétere is vetekszik a Tesla Model S-sel. A Kreisel-testvérek számítása bejött, kis garázscégből nőtték ki magukat és ma már a világ vezető autógyártóival és beszállítóival folytatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés