Előfizetői tartalom

Információmorzsák az autóról, amit százezrek rendeltek meg vakon

Portfolio
Nemrég mutatta be a Tesla Motors legújabb elektromos autójának, a Model 3-nak prototípusát, amely az ígéretek szerint június végéig elnyeri végső formáját. Az értelmezhető hatótávolságú és viszonylag kedvező alapárú autó komoly változásokat hozhat az iparágban. A magas előrendelésszám ugyanis keményebb versenyre késztetheti a riválisokat, ami felgyorsíthatja az elektromos járművek globális terjedését. De mit tudhatunk már most arról az autóról, amiből közel négyszázezret rendeltek meg vakon?

Mennyibe fog valójában kerülni a Model 3?A Tesla ígérete szerint az autó ára 35 ezer dollárnál fog kezdődni, támogatások nélkül. Ezért az összegért viszont csak az alapmodellt kapják meg a vásárlók. A további extrák - mint mindenhol - plusz pénzbe kerülnek majd, így az autó ára is magasabb lesz. Elon Musk korábban a Twitteren jelezte, várakozásaik szerint az értékesített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés