Előfizetői tartalom

Kerülj képbe! - Ezekről az elektromos autókról beszél hamarosan mindenki

Portfolio
Hogyha körbenézünk az elektromos autók piacán, akkor szembetűnik, hogy jelenleg egyedül a Tesla kínál olyan tisztán elektromos meghajtású járművet, amely egyetlen töltéssel több, mint 320 kilométer megtételére képes. Ez a helyzet viszont hamarosan változhat, ugyanis a világ nagy autógyártói, illetve kisebb, magántulajdonban lévő vállalatai, sorra jelentik be, hogy a következő években értelmezhető hatótávolságú elektromos autókat dobnak majd piacra.

Főszerepben a megnövelt hatótávolság. Chevy Bolt, Európában Opel Ampera-e, 2016A General Motors már 2016 végén megkezdi a gyártását a tisztán elektromos meghajtású Boltnak, amelyet Európában Opel Ampera-e néven dobnak majd piacra. A járművet a GM nem titkoltan a Tesla Model 3 riválisának szánja: ára 30 ezer dollárnál kezdődik majd, míg hatótávolság 238 mérföld - durván...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés