Előfizetői tartalom

Most is lesz tél!

Hámor Iván
Annak ellenére, hogy még november közepén is voltak olyan napok, amikor az ország egyes területein a napi csúcshőmérséklet meghaladta a +20oC-ot, a tél és vele együtt a téli közlekedési körülmények megkövetelik a megfelelő felkészülést. Minden, a közlekedésben bármilyen formában résztvevő egyén minden tőle telhetőt meg kell tennie annak érdekében, hogy a korlátozott látási és tapadási viszonyok között is úgy jusson el úti céljához, hogy közben sem saját magát, sem másokat nem veszélyeztet, sőt veszélyes helyzetet sem teremt. Ha ilyen mégis kialakul, akkor pedig mindent meg akar és tud tenni az elkerülése, a következményei mérséklése érdekében.

Sokak számára már "unalmasnak" tűik az év ezen szakában rendszeresen napirendre kerülő téma, ami nem más, mint a téli gumik kérdése. Igazából jó lenne, ha ott tartana mindenki, hogy erről azért nem kell szót ejteni, mert annyira természetes, mint a lélegzetvétel - elengedhetetlen a létezéshez. Hiába került azonban bevezetésre a világ legnézettebb autóverseny sorozatában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés