Előfizetői tartalom

Önvezető autózás: végre választ kapunk az egyik legfontosabb kérdésre!

Annak ellenére, hogy az önvezető autózás egyre népszerűbb téma a világban, nagyon kevés szó esik a terület szabályozásáról, pedig a megfelelő jogi keretek kialakítása nélkül biztosan nem juthatunk el A-ból B-be úgy, hogy teljesen átengedjük az irányítást a járművünknek. A témával kapcsolatban Dr. Hanis Dávidot, az Oppenheim ügyvédi iroda jogászát kérdeztük, aki már a Járműipar 2017 tavasz konferenciánkon is nagy sikerrel tartotta meg előadását.

Lassan nincs olyan magára valamit is adó autógyártó, amelyik ne jelentette volna már be, hogy 2020-2021 környéken piacra dobja saját önvezető járművét, a nagy beszállítók és a kis startupok is azon dolgoznak, hogy sikeresen meglovagolják a járműipar következő évtizedének egyik legmeghatározóbb trendjét. A rohamtempójú technológiai fejlesztésekkel lépést tud tartani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés