Előfizetői tartalom

Valami nem stimmel - Mazda CX-3

Hámor Iván
A Mazda elmúlt évtizedben nyújtott teljesítménye, műszaki innovációi és autói kivitelezése tekintetében csak az elismerés lehet az egyetlen minősítés, és ez főleg a most is futó termékeik esetében igaz. A piaci verseny, a vélt vagy valós vásárlói igényeknek való megfelelési kényszer azonban néha hibákat is szül, ami a CX-3 esetében is megtörtént.

Szinte hihetetlen, hogy a képzelet és a hit milyen mértékben képes befolyásolni az olyan vásárlói döntéseket, magatartást is, mint egy autó beszerzése. A Mazda piacainak jelentős részén egy alsó-középkategóriás jármű birtoklása ugyan nem akkora tehertétel mint pl. nálunk, de ott sem az "eldobós" kategóriába tartozik, nem egy FMCG termék. Mégis, a téves biztonságérzet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés