Előfizetői tartalom

Csődvédelmet kérhet a gyilkos légzsákok gyártója

Portfolio
Hétfőn csődvédelmet fog kérni a gyilkos légzsákjairól elhíresült Takata - írja a CNBC meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. Az utóbbi hetekben már érezhető volt a bejelentés közeledte, ugyanis ez volt az egyik logikus megoldás arra, hogy az egyre növekvő visszahívási költségeit lefaragja és egy potenciális befektetőnek vonzóvá tegye a céget.

Csődvédelmet kért a TakataA hírek szerint a japán bíróságon fog csődvédelemért folyamodni a világ egyik legnagyobb autóalkatrész-gyártója, a Takata. A csődvédelemmel időt nyer a vállalat, ugyanis ezzel átmenetileg mentesül a fizetési kötelezettségei alól, továbbá a CNBC értesülései szerint ez az egyik feltétele annak, hogy befektetők tőkeinjekcióval szálljanak be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés