Előfizetői tartalom

Durván gazdagodhat a következő egy évben a világ leggazdagabb embere

Portfolio
Brutális célárat fogalmazott meg az Amazon részvényeire a Goldma Sachs: egy éven belül 1450 dolláros árfolyamot jósolnak az elemzők az internetes kiskereskedelmi óriásra. Ez a jelenlegi árfolyamhoz képest több mint 20 százalékos felértékelődési potenciált jelent. Jeff Bezos, az Amazon alapítója már most is a világ leggazdagabb embere, ezzel még tovább növelné vagyonát, ami főleg az Amazon-részvényekből áll.

A Goldman Sachs elemzője kiemeli, hogy hisznek az innovációban, ami az Amazonnál van és a vállalati technológiák elöregedése után egyre többen váltanak majd a cloud alapú szolgáltatásokra. Ami jó hír az Amazon cloud üzletágának, az Amazon Web Servicesnek. A Goldman célára a legmagasabb a céget követő elemzők célárai között a Bloomberg adatai szerint. A részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés