Előfizetői tartalom

Elkezdődött a Negyedik Ipari Forradalom - Most akkor féljünk tőle?

Portfolio
A világ változik, ez nem kérdés. A Negyedik Ipari Forradalom már javában zajlik és akár akarjuk, akár nem, hatással lesz ránk. Sokan attól tartanak, hogy a gépek majd elveszik a munkánkat, vagy a Terminátor-filmek mintájára a világ irányítását is. De a valóság az, hogy a gépeknek köszönhetően az emberiség "okosabb", hatékonyabb lesz és olyan globális problémákat is megoldhatunk, mint a klímaváltozás, az éhezés, vagy a betegségek.

Brad Keywell, a prediktív elemzéssel foglalkozó cég, az Uptake alapítója és vezérigazgatója írásában arra keresi a választ, hogy mit jelenthet a Negyedik Ipari Forradalom az emberiségnek és hogy kell-e félnünk tőle. Emberek milliárdjai és számtalan gép összeköttetésben van már most is. Az úttörő technológiáknak, a precedens nélküli számítási kapacitásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés