Előfizetői tartalom

Bányászati koncessziót nyert a Mol

Portfolio
A Mol köthet koncessziós szerződést szénhidrogén kutatására, feltárására és kitermelésére Bázakeretttye, Bucsa, Jászárokszállás, Mezőtúr, Okány-nyugat és Zala-nyugat területére. A PannErgy Geotermikus Erőművek Zrt. pedig geotermikus energia kutatására, kinyerésére és hasznosítására (Győr területe vonatkozásában) nyert jogosultságot a negyedik alkalommal meghirdetett bányászati tenderen - közölte az NFM és a Magyar Bányászati és Földtani Hivatal.

A nemzeti fejlesztési miniszter döntését a minősítő bizottságok értékelése és egyhangú javaslata alapján, valamint két vonatkozó törvény (a koncesszióról szóló 1991. évi XVI. törvény és a bányászatról szóló 1993. évi XLVIII. számú) rendelkezéseinek megfelelően hozta meg. A szerződéseket az eredményhirdetéstől számított 90 napon belül köthetik meg a nyertes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés