Előfizetői tartalom

Fellélegzett Amerika, történelmi csúcson zárt az S&P

Portfolio
Az Észak-Koreáról és az Irma nevű hurrikánról érkezett hírek együttesen világszerte fellélegzési ralit váltottak ki ma hajnal óta a fejlett részvénypiacokon is, amelynek eredményeként hétfőn a vezető amerikai indexek 1% feletti emelkedéssel zártak, azaz újra történelmi csúcsaik közvetlen közelében jártak. Az S&P500-nál zárócsúcs is kialakult. Mivel a menedékkeresés enyhült, így az arany látványosan lefordult egyéves csúcsáról, illetve többhavi mélypontjaik közeléből emelkedtek kissé az amerikai és német államkötvényhozamok.

2017. szeptember 11. 22:08 Megosztás Történelmi csúcson zárt az S&P 2488 ponton zárt, azaz történelmi zárócsúcsot állított fel ma az S&P500 részvényindex, és mindössze pár pontra járt a mindenkori maximumtól. A két másik vezető index szintén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés