Előfizetői tartalom

Fontos bejelentés várható Brexit-ügyben

Portfolio
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke péntek délelőtt nyilatkozatot tesz Brexit-ügyben - közölte Tusk irodája csütörtökön. A bejelentést - amelynek konkrét tárgyáról egyelőre nem lehet tudni - várhatóan a reggeli órákban teheti meg Tusk, valószínűleg még 8 óra előtt, mivel 8:15-kor tervezett látogatásra indul éppen Magyarországra.

Tusk korábban december 4-ét jelölte meg abszolút határidőnek, ameddig a briteknek egy, az EU számára elfogadható javaslattal kellene előállniuk, ha azt akarják, hogy a december 15-én kezdődő EU-csúcsot követően a második szakaszba léphessenek a tárgyalások. Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker szóvivője pedig korábban azt mondta, Theresa May brit kormányfőnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés