Előfizetői tartalom

Hatalmas meglepetéssel rukkolt elő a Tesla - Megvadultak a befektetők

Portfolio
A Tesla alaposan rácáfolt az elemzőkre, nagyobb árbevételt ért el a második negyedév során és bár továbbra sem képes nyereséget realizálni a járművein, a várakozásokhoz képest kisebb veszteséget szenvedett el. Ráadásul több megnyugtató hírt is közölt a Model 3-mal kapcsolatban és a menedzsment optimista a jövőt illetően. Ennyi pedig bőven elég volt ahhoz, hogy a cég árfolyama több mint 7 százalékot erősödve ismét 350 dollár fölé kerüljön az amerikai piacok zárását követő kereskedési szakaszban.

Kilőtt az árfolyamA Tesla árfolyama valósággal kilőtt azt követően, hogy közzétett második negyedéves beszámolóját az amerikai piacok zárását követően. Az amerikai elektromos autógyártó részvényei több mint 7 százalékot erősödtek, így ismét 350 dollár felett kereskednek velük, ez egyben azt is jelenti, hogy a Tesla-papírok év eleje óta közel 64 százalékot emelkedtek.De...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés