Előfizetői tartalom

Hét izgalmas befektetési sztori, amely valóra válthatja Matolcsy álmát

Portfolio
Szerdán került megrendezésre a Budapesti Értéktőzsde szervezésében a BÉT50 - Középvállalatok csúcstalálkozója konferencia, ahol Matolcsy György beszélt arról, hogy több nagyvállalatot szeretne a magyar tőzsdén látni. Összegyűjtöttük a potenciális tőzsdére lépőket, akiket már egy ideje várnak a BÉT-re a piaci szereplők.

Matolcsy György mai beszéde szerint mindent meg kell tenni azért, hogy az állami vállalatokat tőzsdére vigyük, mivel a tőzsdei jelenlét lehetővé teszi, hogy mérjük a vállalatok hatékonyságát. A jegybankelnök szerint a blue chipek jelenlétére is nagy szükség van, de további nagyvállalatok tőzsdei bevezetése is szükséges - hangozott el a BÉT mai konferenciáján.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés