Elindult a jelentkezés a Freshhh 2017-re, a Mol csoport tehetségkutató versenyére; a programra 2017. november 3-ig lehet jelentkezni. A tizenegyedik éve megrendezett nemzetközi szimulációs játékversenyre az olaj- és gázipar érdeklődő egyetemi hallgatókat várnak.
Kereskedés Mol-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A versenyen a háromfős, egyetemistából álló csapatok egy-egy integrált olajipari vállalatot irányíthatnak. A résztvevőknek döntéseket kell hozniuk területfejlesztési projektekről, finomító építéséről és a legjobb termékportfólió létrehozásáról, de lehetőségük nyílik arra is, hogy stratégiát dolgozzanak ki a kiskereskedelmi hálózat fejlesztésére, és beruházásokról, hálózatbővítéséről döntsenek.

A többfordulós versenyen a résztvevőknek online kvalifikáción kell résztvenniük, amelynek során közel két hetük lesz egy új olajipari vállalat kiépítésére. Napi üzleti döntéseket kell hozniuk a kutatás-termelés, finomítás, a petrolkémia és a kiskereskedelem területén. A középdöntőben már csak a legjobb negyven csapat vesz részt, ahol szakmai kvízeket és esettanulmányokat fognak megoldani. Ezt követi az élő döntő, amely várhatóan 2018 januárjában lesz Budapesten, ahol a legjobb nyolc csapat küzd a díjakért. A három legeredményesebb csapat összesen 25 000 euró nyereményt kap.