Előfizetői tartalom

Ismerd meg az öt legmenőbb technológiai részvényt

Portfolio
A tőzsdék történetének egyik leghosszabb bikapiacát láthatjuk, amely már több, mint nyolc éve tart és ennek megfelelően egyre több befektetési guru jósol összeomlást. Egyelőre azonban ez nem következett be, idén az amerikai részvénypiacokon különösen a technológiai papírok szárnyaltak, mindezt alacsony volatilitás mellett, ami nem megszokott. A nagy emelkedésben a főszereplők az úgynevezett "FAAMG"-részvények voltak, melyek piaci kapitalizációja közel 3000 milliárd dollár.

A történelem egyik legnagyobb részvénypiaci szárnyalásának vagyunk tanúiNyolc évvel ezelőtt 2009. március 10-én érte el mélypontját a világ egyik legfontosabb részvényindexe, az S&P 500, nap végén 676,53 ponton zárt és innen indult az a rali, ami a mai napig tart. A második világháború óta több alkalommal is volt már bikapiac a tőzsdéken, azok közül a jelenleg is tartó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés