Előfizetői tartalom

A fintech forradalom a magyar cégek életét is totálisan átírja

Portfolio
A fintech forradalom elérte Magyarországot, lendülete sok területen érezhető. Többek között átalakítja a mindennapi bankolást is: egyre több bank fejleszt mobilfizetéses appot, csiszolgatja netbankját és mobilbankját, vagy éppen percek alatt elérhető hitelterméket dob piacra. A bankolás újragondolása azonban a bonyolult céges ügyekben sem áll meg: vállalkozásokat összehozó platformtól kezdve az online számlanyitáson át a felhő alapú, adminisztrációt csökkentő szolgáltatásig sok mindenen törik a fejüket a bankok itthon is.

Online számlanyitás cégeknekA számlanyitás a vállalati ügyfelek számára is könnyebbé vált. Az online igénylés ugyanis gyorsabb és egyszerűbb. Használatával mintegy 60%-kal rövidül a számlaigénylési idő és körülbelül 70%-kal kevesebb adat megadására van szükség a folyamat során. A művelet nagy része otthonról is megtehető, az esetek többségében csak az aláírás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés