Előfizetői tartalom

Júniusban jön a kormány olcsó netcsomagja

MTI
Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást - közölte Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

Deutsch Tamás tájékoztatása szerint a műszaki notifikációs eljárás eredménnyel zárult, így május végén, június elején hirdetik meg a szolgáltatás elindításához szükséges pályázatot a szolgáltatóknak. Megerősítette korábbi közlését, amely szerint az internetszolgáltatás áfája - a kormány javaslata szerint - 2018. január 1-jével csökken 5 százalékra, és így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés