Előfizetői tartalom

Külföldön is csak pisloghatnak a magyarok készpénzgyilkos megoldásain

Már van négy érintéses mobiltárca Magyarországon, amivel lehet a boltokban fizetni, a következő lépés pedig logikusan az lehet, ha ezeket az appokat online fizetésekre is alkalmassá teszik. Ha a BKK e-jegyrendszere az érintéses fizetést is támogatni fogja, akkor a kapukon is beléphetünk majd a mobiltárcánkkal. A magyar mobiltárcák olyan helyi szolgáltatásokat képesek nyújtani, ami miatt hosszú távon is együtt fognak élni a globális és a helyi mobiltárcák. Szetnics Lászlóval, a Mastercard mobilfizetésekért felelős regionális üzletfejlesztési vezetőjével beszélgettünk.

Portfolio Banking Technology 2017 Hasonló témákról is szó lesz november 16-ai Banking Technology konferenciánkon. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Portfolio: Most már négy érintéses mobilfizetésre alkalmas app létezik Magyarországon, melyek a legnagyobb különbségek ezek között? Szetnics...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés