Előfizetői tartalom

Vigyázat! Telefonos csalók trükköznek az E.ON nevében

Portfolio
Az elmúlt napokban több olyan jelzés érkezett az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. és az E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt. felhasználói részéről, hogy ismeretlen személyek a vállalat képviseletében eljáró személynek kiadva magukat, minősíthetetlen hangnemben és fenyegető üzenetekkel keresik meg a felhasználókat - olvasható aa társaság közleményében. Az E.ON fokozott óvatosságra hívja fel felhasználóit a visszaélés-gyanús, +36/60-as és +36/50-es kezdetű hívószámokról érkező megkeresések esetén.

Az elmúlt napokban az E.ON ügyfélszolgálatánál számos tiszántúli és dunántúli panaszos felhasználó jelentkezett, hogy magukat az E.ON képviseletében eljáróként feltüntető, ismeretlen személyek telefonon, fenyegetőző hangnemben záró-pecsét hiányra vagy szabálytalan vételezésre hivatkozva kötbér érvényesítést és kikapcsolást helyeztek kilátásba. A megkeresések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés