Előfizetői tartalom

Világméretű összefogásra van szükség a fintech cégek szabályozására

Árgyelán Ágnes, London
Idén már közel 5 milliárd dollárt tettek ki a bankok fintechbe történő befektetései, az ezzel kapcsolatos kockázatitőke-befektetések 93%-a pedig olyan vállalatokkal van összefüggésben, amelyek a lakosság pénzügyi igényeinek kiszolgálásával foglalkoznak. A Citi EMEA médiaeseményén a szakemberek kitértek arra, hogy bár egyre több ország foglalkozik a fintech cégek szabályozásával, még mindig hiányzik egy nemzetek feletti, átfogó szabályozási keretrendszer.

Portfolio Banking Technology 2017 Hasonló témákról lesz szó a Portfolio csütörtöki Banking Technology 2017 konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés A Citi EMEA médiaeseményén a fintech és a digitalizáció előretörésével kapcsolatban az alábbi fontosabb folyamatokat emelték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés