Előfizetői tartalom

Itt a 10 legmenőbb állás a világon! - Leesik az állad, milyenek vannak

Portfolio
Ki ne vágyott volna már arra, hogy valami igazán menő állása legyen, és bizony van, akinek mindez megadatik. Lehetsz lusta, filmimádó, világutazó, édességkedvelő vagy pénzköltő, olyan állásokat találhatsz, amelyektől leesik az állad. Fogadjunk, sokról nem is gondoltad volna, hogy létezik. Íme 10 a legmenőbb állások közül.

10-6.. Hivatásos alvóA munkaleírás szerint két ilyen munkakör is van: az egyik a luxuságyak tesztelése, ekkor a hivatásos alvónak annyi a dolga, hogy különféle ágyakat teszteljen alváshoz. A tapasztalatokról később írásos véleményt kell leadni, ebben a fejlesztésekre is lehet javaslatot tenni. A másik munkalehetőség, hogy kísérletben vesz részt az illető, ilyenkor orvosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés