Előfizetői tartalom

Jön az új iPhone, nagyon figyelj, ha Apple-részvényed van!

Portfolio
Ha szeptember, akkor jön az új iPhone. Az idei bemutatóra már ki is küldte a meghívókat az Apple, indulhat a nagy találgatás, milyen lesz az új telefon, és milyen más kütyüket vagy szolgáltatásokat mutathat be a cég. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, és megnéztük, hogyan mozgott az Apple árfolyama az előző évek bemutatói után.

Szeptember 7 a nagy napAz Apple már kiküldte meghívóit a már hagyományosnak mondható szeptemberi eseményére, ahol jellemzően az új iPhone-t mutatják be. Idén szeptember 7-én délelőtt 10 órakor, San Franciscoban tartják a rendezvényt, ahol a résztvevők minden bizonnyal a legújabb iPhone-t ismerhetik majd meg, de nem kizárt, hogy más termékeket is bemutat az Apple. A meghívó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés