Előfizetői tartalom

Jön 2017 legnagyobb tech IPO-ja! Nem, várj, valaki már megvette a céget

Portfolio
Az év első fontos tőzsdére lépése a technológiai szektorban csütörtökön teljesedett volna ki, amikor elindul a kereskedés az AppDynamics részvényeivel, de a befektetők elesnek a lehetőségtől, hogy közvetlenül részesedjenek egy növekedési sztoriból. Mert közbejött egy felvásárlás. Az IPO előtt két nappal a Cisco Systems bejelentette, hogy megveszi a céget.

Csütörtökön indult volna a kereskedés az AppDynamics részvényeivel, ami az év első izgalmas elsődleges részvénykibocsátása lett volna az amerikai technológia szektorban. A tervek szerint 165,5 milliárd dollárra tett volna szert a társaság a 10-12 dolláros kibocsátási árral számolva. Többmilliárdos cég lehetett volna. 2015 végén szálltak be utoljára befektetők az AppDynamics-ba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés