FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Mire vágyik a HR-es?

Portfolio
Vajon milyen témákban szeretne újat tanulni egy magyar HR-es? Kiket hall szívesen? Kik a példaképei, tanítói? Mit gondol a 2015-ös év fő feladatának? Hogyan rangsorolja a HR tevékenységeit? Ilyen és ehhez hasonló kérdések sora járt a Personal Hungary szakértői csapatának fejében, amikor az első negyedévben lezajlott felmérést tervezték. Kérdéseikre 160 magyar HR szakember és vezető adott választ. Most leleplezzük az eredményt és bemutatjuk a főbb következtetéseket.

Fókusztémák 2015A fontossági sorrendben első helyre, mint 2015 fókusztémája, a szervezetfejlesztés és a képzésfejlesztés került. Ebbe a témába beletartozik minden fejlesztési típus, legyen az akár egyéni, akár csoportos, használjon akár alternatív, akár hagyományos eszközöket. A válaszadók véleménye alapján a dobogó második fokára is két téma került, a változásmenedzsment...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés