Előfizetői tartalom

Kimaradnak a magyarok az év egyik nagy tőzsdei sztorijából

Portfolio
Soha nem volt még akkora részvénykibocsátás a román tőzsdén, mint amire idén májusban kerül sor, tőzsdére megy ugyanis a Digi, ami vélhetően nagyot fog szólni Romániában, a magyar brókercégek és ügyfeleik viszont vélhetően kimaradnak belőle. Három magyar befektetési szolgáltatót kérdeztünk arról, részt vesznek-e a román kibocsátásban és felkeltette-e ügyfeleik érdeklődését az IPO. (A kibocsátás részleteiről itt írtunk részletesebben.)

Kiss Mónika, Equilor Befektetési Zrt., vezető elemzőSem lakossági, sem intézményi érdeklődést nem tapasztaltunk a Digi tőzsdei bevezetésével kapcsolatban az ügyfeleinknél, egyelőre nem is kezdjük meg a Digi részvényeinek a követését. Elsősorban a Magyar Telekommal kapcsolatos aspektusait vizsgáljuk a román cég tőzsdére lépésének. A kibocsátásról azonban érdemes tudni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés