Előfizetői tartalom

Kivégzik a tőzsde új sztárpapírját

Portfolio
Az elmúlt hetekben a Snap tőzsdei kibocsátásától volt hangos a sajtó, hatalmas várakozások előzték meg a Snapchat anyavállalatának tőzsdére lépését. Az első nap nagy emelkedéssel debütált a tőzsdén a papír, mostanra azonban 30 százalékot esett az árfolyam a csúcshoz képest. De ez nem egyedülálló eset a technológiai cégek között.

Nem lehetnek túl elégedettek, akik a napokban Snap részvényekből vásároltak be, hiszen a kezdeti eufória után meredeken esik a részvényárfolyam. A csúcsponthoz képest már több, mint 30 százalékkal alacsonyabban jegyzik a részvényeket. A részvényeket 17 dollárért adta el a Snap az elődleges részvénykibocsátás során. Az IPO-ban résztvevőkön kívül már senki nem tudott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés