Előfizetői tartalom

Könnyen pánik jöhet a Teslánál

Portfolio
Bár a befektetők a jelek szerint továbbra is bíznak a Teslában, a szilícium-völgy elektromos autókat, napelemes rendszereket, illetve energiatároló megoldásokat gyártó vállalatának sokmilliárd dolláros "példátlan" készpénzégetése ellenére is, azonban a Model 3 értékesítésének esetleges kedvezőtlen alakulása a "pánik pillanatát" is elhozhatja a piacon, ami a részvényárfolyam zuhanásához és a vállalat likviditásának kiszáradásához vezethet - vélik a Bernstein elemzői.

A történelem eddigi legnagyobb olyan, tőzsdén is kereskedett társasága lehet a Tesla, amely eddig még egyetlen évet sem zárt pozitív pénzforgalmi eredménnyel és profittal - hívják fel a figyelmet a Bernstein elemzői, akik szerint a Tesla kumulatív készpénzégetése 2017 végére elérheti a 10,6 milliárd dollárt. Míg számos vélemény szerint a tőkeberuházásnak ez a szintje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés