Előfizetői tartalom

Nagy volt az ijedség, most nyugtat a Duna House

Portfolio
Nagyot esett az elmúlt napokban a Duna House árfolyama, az esés akkor gyorsult be, amikor a DH közzétette legfrissebb számait, amiből az derült ki, hogy jelentősen csökkent a vállalat profitabilitása, ráadásul a cég arról számolt be, hogy a lengyelországi pénzügy termék-közvetítés és a magyarországi saját iroda szegmens teljesítménye elmaradt a menedzsment várakozásaitól. Most a DH menedzsmentje előrejelzést adott ki, vélhetően azért, hogy megnyugtassa a befektetőket.

2017-es célokA menedzsment vasárnap közzétette a 2017-re vonatkozó várakozásait, ez alapján az adózott eredmény 750-1000 millió forint között alakulhat, a magyarországi lakóingatlanpiaci forgalom stagnálhat, miközben az árak a magyar piacon 4-8 százalékkal emelkedhetnek, a magyarországi jelzáloghitel állomány 15-20 százalékkal bővülhet, a lengyel és a cseh piacra viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés