FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

Már a Wall Street-i veteránok is a bitcoinra esküsznek

Portfolio
A profi befektetők között is nagy a megosztottság, ha a kriptodevizákról van szó, egyesek szerint a jövő pénze, míg mások szerint az egész egy hatalmas lufi, amely bármelyik pillanatban kipukkadhat. Azt majd a jövő eldönti, hogy kinek van igaza, azonban az tagadhatatlan, hogy egyre nagyobb a kereslet a kriptopénzek iránt. Miután néhány hete a Fortress hedge fund menedzsere indított egy 500 millió dolláros kripto-alapot, most egy újabb neves alapkezelő jelentette be, hogy 300 millió dollárt fog digitális valutákba fektetni.

Miután szeptemberben a Fortress alapkezelője, Michael Novogratz bejelentette, hogy indít egy 500 millió dolláros alapot, amely kifejezetten kriptopénzekre fog specializálódni, most a Pantera Management is jelezte, hogy Paul Bordsky vezetésével (aki a 80-as évek óta foglalkozik opciók kereskedésével, és részt vett a Piper Jaffray megalapításában) létrehoznak egy hasonló kripto-alapot.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés