Előfizetői tartalom

Másodszor villant a Waberer's

A Budapesti Értéktőzsdén történt megjelenése óta második alkalommal tett közzé negyedéves beszámolót a Waberer's, amelyből kiderült, hogy a cég árbevétele nem csak a lengyel fuvarozási cég, a Link felvásárlásának köszönhetően növekedett a harmadik negyedévben, hanem annak is, hogy sikerült a menedzsmentnek magasabb fuvarozási díjakat kialkudnia és szorosabbra fűzték az együttműködést a legfontosabb partnereikkel a regionális szerződéses logisztika szegmensben. A költségek megugrását viszont csak részben tudták ellensúlyozni a hatékonyságnövelő rendszerek, intézkedések, csökkent a bruttó marzs. Az EBITDA, az üzemi- és nettó eredmény egyaránt növekedett, ugyanakkor ebben egyszeri tételek is szerepet játszottak. A cég vezetése a harmadik negyedéves eredmények tükrében úgy látja, tarthatóak a korábban kitűzött növekedési célok.

Nem csak a Link felvásárlása miatt nőtt az árbevételA Waberer's flottája a lengyel fuvarozási cég, a Link felvásárlásának köszönhetően 2017 harmadik negyedévének végén már több mint 4 150 kamionból állt, amely közel 15 százalékos növekedést jelentett az előző év azonos időszakához képest. A cég árbevétele a harmadik negyedév végén 182,3 millió euró volt, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés