Előfizetői tartalom

Megtört a miniszter, visszaadta a Tesláját és kért egy Mercedest helyette

Portfolio
Néhány hónap alatt nagyot fordult a világ, Észak-Rajna-Vesztfália környezetvédelmi minisztere, Johannes Remmel visszaadta szolgálati Tesláját és kért helyette egy plug-in hibrid Mercedest. A Zöld Párt politikusa döntését az ígértnél kisebb hatótávolsággal és a töltőinfrastruktúra hiányosságaival indokolta elsősorban.

Pár hónapja mi is beszámoltunk arról, hogy Észak-Rajna-Vesztfália környezetvédelmi minisztere, Johannes Remmel bátor lépésre szánta rá magát, német autó helyett rendelt magának egy Tesla Model S-t. Döntéséért természetesen sokan kezdték támadni a Zöld Párt politikusát, hiszen milyen dolog az, hogy ahelyett, hogy a hazai ipart támogatja, amerikai autóval furikázik.Remmelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés