Előfizetői tartalom

Megvalósult a benzinkúti rémálom - Összekeveredett a dízel és a benzin

Portfolio
Órákon át tankoltak nem a járművükbe való üzemanyagot önhibájukon kívül az autósok múlt pénteken a kétegyházi benzinkúton, miután a Mol üzemanyag-szállítója tévesen hajtotta végre a lefejtést, vagyis gázolajtartályokba került a benzin és fordítva - számolt be a Békés Megyei Hírlap online felületén. Az üzemanyagok összekeveredését csak az első reklamációk után észlelték a benzinkutasok.

Oláh Timót, az üzemanyagtöltő-kutat működtető cég ügyvezetője a lapnak elmondta, a hiba észlelését követően a kiszolgálást azonnal leállították, és értesítették a Molt, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt is, emellett ahol csak lehetett, azonnal közzétették a sajnálatos eseményt. Miután a Mol elszállította a rossz üzemanyagot, kitisztították, teljesen átmosták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés