Előfizetői tartalom

Mi facebookozunk a legtöbbet, mégsem értjük a digitális világot

Portfolio
Érezhetően javult a szélessávú internet elterjedtsége Magyarországon, viszont még mindig csak az emberek 51 százaléka rendelkezik legalább alapfokú digitális ismeretekkel - derül ki az Európai Bizottság pénteken közzétett jelentésében. A digitális gazdaságról és társadalomról szóló dokumentum szerint hazánk a 21. helyen áll az Unióban, csak hét országot előzünk meg.

A digitális gazdaság és társadalom fejlettségét mérő 2017-es mutató (DESI) tanúsága szerint a 2016-os adatokhoz képest Magyarország javított digitális készségein, jól teljesít az összekapcsoltság területén, ami főként a nagy sebességű vezetékes széles sáv (NGA) és a 4G elterjedtségének, valamint a széles sávú internethasználat növekedésének köszönhető, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés