FONTOS Szép csendben egy új háborúba csúszott Európa, amit még nem veszített el
 
Előfizetői tartalom

Miért fizetnél milliókat valamiért, ami eddig szinte ingyen volt?

Mi az? Hetente közel 40 ezer darab készül belőle, de a 99 százaléka a kukában landol? A megfejtés az elemzőházak által futószalagon gyártott elemzés, amit elképesztő ütemben présel ki magából a világ több ezer elemzője, de aminek már most is csak töredékét hasznosítják a potenciális befektetők. Ebben a helyzetben hozhat gyökeres változást egy új EU-s szabályozás, ami megtisztítaná a piacot, de közben több ezer elemzői pozíciót is veszélyeztet.

Jön a MiFID 2. - Termékfejlesztés és termékértékesítés a gyakorlatban A témáról a Portfolio szeptember 7-ei MiFID 2.-es konferenciáján is szó lesz. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Új szabályozás jön2018. január 3-án lép életbe a MiFID 2. szabályozás, aminek az egyik eleme, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés