Előfizetői tartalom

Mit üzen a Wall Street farkasa?

Portfolio
A Wall Street farkasa című film kevés, tőzsdével foglakozó momentumainak egyike volt, amikor a Matthew McConaughey által megformált Mark Hanna vezető bróker felnyitja az ifjú pályakezdő Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) szemét a befektetési szakmával kapcsolatosan. A rutinos bróker szerint az, hogy egy bróker, vagy bárki más előre látja az árfolyamok mozgását, csillagpor. Igazából senki nem látja a jövőt. A bróker szempontjából csupán az lényeges, hogy minél több jutalékot hámozzon le az ügyfélről.

A jó hír, hogy a tőzsdézés, kereskedés mindenki által elsajátítható tevékenység. A sikerhez leginkább önfegyelemre van szükség. Ez egy mindenkiben ott lappangó erőforrás, bár előhívása sokszor nehézségekbe ütközik. Azon tény ellenére, hogy a jövőt csakugyan nem látjuk, a hosszú távú nyereségesség igenis elérhető. Amikor egy online kereskedő saját kezébe veszi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés