Előfizetői tartalom

Na, ki nyer? Pepsi vagy Coca-Cola?

Portfolio
A részvénypiaci csapkodás ellenére idén meglehetősen jól teljesít a két nagy amerikai üdítőital-gyártó, a Coca-Cola és a Pepsi. Ez azonban a következő napokban könnyen változhat, miután a vállalatok közzéteszik gyorsjelentéseiket, melyek többek között a dollár erősödése és a globális növekedéssel kapcsolatos problémák miatt ezúttal különösen érdekesek lehetnek.

A héten folytatódik az Egyesült Államokban a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon, többek között a Coca-Cola és a Pepsi is közzéteszi a negyedéves számait. A Coca-Cola kedden az amerikai piacok nyitása előtt jelent, míg a Pepsi február 11-én szintén a nyitás előtt publikálja a negyedéves gyorsjelentését. A gyorsjelentések a részvényárfolyamokra is jelentős hatással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés