Előfizetői tartalom

Nagyot esett a Mol - Izgalmas szinten az árfolyam

Portfolio
A novemberben elért sokéves csúcsokról pár hét alatt több mint 10 százalékot gyengült a Mol-részvény árfolyama, hétfőn pedig több mint 4 százalékkal zuhant a jegyzés. A folyamat mögött több tényező hatása feltételezhető; az eséshez hozzájárulhatott a finomítói árrések szűkülése, illetve az olajárak emelkedése is. Az árfolyam mostanra technikai értelemben fontos szintre ért; ha a következő napokban 2850 forint alatt zárna, akkor jó eséllyel további, elhúzódó korrekcióra lehetne számítani; míg felfelé a 3075 forintos ellenállási szint fogja az árfolyamot.

Nagyot esett a Mol - Izgalmas szinten az árfolyamNovember elején még több mint hatéves csúcsra, 3350 forintig emelkedett a Mol-részvény árfolyama a Budapesti Értéktőzsdén. A november első napjaiban publikált harmadik negyedéves gyorsjelentés alapján ugyan a hazai olajtársaság a várakozásoktól és a bázistól némileg elmaradó összesített eredményeket ért el, ez azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés