Előfizetői tartalom

Napra pontosan 10 éve kiállt egy férfi, és megváltoztatta a világot

Portfolio
Mintha tegnap lett volna, hogy Steve Jobs nagy felhajtás közepette bemutatta az első iPhone-t. De azóta nagyot fordult a világ: a Nokia és a Motorola elbukott, a BlackBerry marginális szereplő lett a mobilpiacon, miközben a kínai "noname" gyártók, akik valaha a nagy mobilgyártók beszállítói voltak egyre erősebbek és egyre inkább az élen járnak az innovációban. Ma tíz éve, hogy a legelső iPhone az üzletekbe került és már nem kell sokáig várni a következő nagy dobásra.

2007. június 29. emlékezetes nap az Apple életében. Ez volt az a nap, amikor a legelső Phone-ok az üzletekbe kerültek, ekkor volt az első sorbanállás az iPhone-okért és ekkor kezdődött minden idők legsikeresebb termékbevezetése az Apple-nél. A mai napig az Apple legfontosabb terméke és elsődleges profit drivere, negyedévente a bevétel 50-60 százalékát adja és a 10 év alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés