Előfizetői tartalom

10 megdöbbentő ábra a nyugdíjunkról

Minden korábbinál súlyosabb üzleti érdeke a biztosítóknak, hogy a nyugdíjrendszer jövőjével kapcsolatban "riogassák" az embereket Magyarországon. Január 1-je óta ugyanis 20%-os adókedvezmény jár a nyugdíjcélú életbiztosításokhoz, ami kihagyhatatlan értékesítési érv a magyar biztosítóknak és az ügynököknek. Kétségtelen ugyanakkor, hogy nem lehet elég komolyan venni a nyugdíjhelyzet romlását, és más hosszú távú megtakarításokhoz hasonlóan e biztosításoknak is egyre nagyobb lesz a jelentőségük a nyugdíj-előtakarékosságban. Az alábbiakban 10 ábrán mutatjuk be, miért nem alaptalan az egyre hangosabb "riogatás".

Kiemelt téma lesz a nyugdíjbiztosításoké a Portfolio.hu Biztosítási Konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Drámaian nő a társadalami függőség. Az újonnan kötött nyugdíjcélú életbiztosításokhoz január 1-je óta évi 20%-os adókedvezmény jár, ahogy erről korábbi cikkeiben (pl. ebben) már a Portfolio.hu is részletesen írt. Farkas András, a pénzügyi termékek közvetítésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés