FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

82 ezer pénztártag helyzete változik meg egy szempillantás alatt

Portfolio
Egy hete jelentették be, hogy kivonul az önkéntes nyugdíjpénztári szektorból az ING, július 1-től a biztosító kötelékébe tartozó tagok az Aranykor tagjaivá válnak. Piaci információk szerint üzletpolitikai döntésről van szó, a borús kilátások miatt inkább más területekre fókuszál a biztosító. A függetlenné válás nagyon drága lett volna egy új szereplőnek, ezért is jutottak arra a következtetésre, hogy beolvasztják a pénztárat. Az Aranykor 1995 óta van a piacon, az ING-vel együtt már a nyolcadik beolvadáson vannak túl. Az Aranykor igazgatótanácsának elnöke szerint a tranzakció nem jelent kondícióváltást az ING tagjainak, a korábbi szigorú költséggazdálkodásra épülő rendszer miatt megoldott a hosszú távú stabil működés.

Hasonló témákkal is foglalkozik a Portfolio CEE Private Equity and Corporate Finance konferencia. Regisztráljon Ön is! Az ING lépése sokak számára meglepő lehetett Néhány nappal ezelőtt jelentette be az ING, hogy a magánnyugdíjpénztári ág mellett az önkéntes pénztárt sem tartják meg ING logó alatt, az önkéntes pénztári tagokat képviselő küldöttek többsége április...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés