Előfizetői tartalom

Öt dolog, amit ma mindenki hallani akar az Apple-től

Portfolio
Szárnyaltak idén az Apple részvényei, az árfolyam 44 százalékot emelkedett az év eleje óta, ahogy a befektetők az elmúlt évek legfontosabb termékbevezetésére, az iPhone X-re vártak. Az, hogy folytatódik-e a rali, nagyban függ attól, hogy az Apple menedzsmentje milyen értékesítéseket vár minden idők legdrágább okostelefonjára a karácsonyi negyedévben. Ezt ma este megtudhatjuk, amikor az amerikai tőzsdék zárása után közzéteszi harmadik negyedéves eredményeit az Apple.

Ma, az amerikai tőzsdék zárása után jelent az Apple. Amire a befektetők kíváncsiak lesznek a mai gyorsjelentésben:1.) Az iPhone X-hatásA jubileumi iPhone számos újítással jön, például 3D-s arcfelismeréssel. A pletykák szerint az új technológia alkatrészhiányok miatt nem tud kibontakozni teljesen, csúszások lehetnek a gyártásban, ami miatt a termék készletei is limitáltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés